Kamarjeres I Bien Fustani Duke Sherbyer, Klienti Mundohet T’ia Veshe (VIDEO)

Pasi është përpjekur të mbajë fustanin dhe s’ia ka arritur, përpara fotografëve artistja nuk është mbrojtur fare dhe ka pozuar vetëm me këmishën që kishte nën fustan, duke ekspozuar në këtë mënyrë pjesë të saj për të cilat ish i dashuri. http://youtu.be/dHy9Czqrkko