E pabesueshme! Ndërsa po flinte u hap një vrimë e madhe në dhomë dhe e përpiu! (video)

I shokuar opinioni amerikanë nga ky incident i paprecedent! Autoritete amerikane u detyruan të largojnë nga zona prindërit e një 36 vjeçari, i cili ndërsa po qëndronte në dhomën e gjumit, papritur u hap një gropë e madhe dhe e përpiu duke përfunduar në thellësi të tokës, njoftoi CNN. http://youtu.be/zFBW9FPAPm4