Shikoni Si e Jep Parashikimin e Motit Kjo Vajze +16 (VIDEO)

Kur projektori nuk mund të lexonte hartën nga kompjuteri, meteorologu Andrew Kozak pati një ide si të zgjidhte këtë problem – ai vizatoi në letër hartën e Oklahomas, skicoi mbi atë të SHBA-ve, si dhe bëri gjithë grafikun e nevojshëm për parashikimin e motit. http://youtu.be/zN_dVP_W5xk