Zbërthehet Prezantuesja E Lajmeve, Rritet Shikueshmëria

Teleshikueshmëria është padyshim shumë e rëndësishme për një kanal televiziv dhe të gjithë përpiqen që të gjejnë mënyra nga më të ndryshmet për të tërhequr teleshikuesit. Kështu ka ndodhur me prezantuesen e lajmeve në televizionin NOS 2 në Holandë, Laila Abid, e cila ka tërhequr vëmëndjen maksimale të shikuesve jo për lajmet, por për pamjen e saj. Ajo ka nxjerrë pothuajse në shesh gjoksin e saj, duke mahnitur shikuesit dhe sigurisht duke ngritur teleshikueshmërinë e edicionit të lajmeve. Kësaj i thonë të bësh lajm duke dhënë lajmet…