Ja cfar ndodh ne shkolle mes djemve dhe vajzave

Ajo pranoi dje një ftesë për të ardhur në redaksinë e “Shekullit” dhe për t’iu përgjigjur pyetjeve të mëposhtme…Kërkon që të mos e identifikojmë shkollën ku mëson e për arsye etike nuk mund të japim as identitetin e plotë të vajzës,