Kjo eshte jeta e nates ne pubet e Tiranes +16 (FOTO)

Jeta e nates ne Tirane. Kjo eshte nje teme goxha e diskutuar edhe neper panele te ndryshme qofte ne televizone radio dhe shkolla. Per mua Tirana eshte nje metropol evropian ne te cilin dhe jeta e nates ze nje vend goxha te rendesishem. Per te bere jeten e nates ne Tirane eshte e rendesishme te kesh nje shoqeri stabel e clia normalisht te jete me nje fare niveli pra te shoqerohesh me njerez qe punojne ( kane te ardhura ) e te cilet minimalisht ne fundjave deshirojne te argetohen duke u larguar nga monotonia, streset dhe problemet. Cuditrisht ne Tirane jeta e nates nuk ka kufi pra mund te kalosh naten duke bere nje jete te shthurur neper clube me music house dance… apo duke degjuar muzik live rock bluz jazz… me pak fjale Tirana ofron jeten e nates sic do metropol madje dhe pa kufi nga e Hena – Djelen.