Skandal: I heq te brendshmet LIVE per shikuesit (VIDEO)

Ajo është vënë në qendër të vëmendjes , jo për rezultatet por për faktin se vendosi të dalë zbuluar para kamerave. nuk mori parasysh kamerat e shumta që e ndjekin duke hequr të mbathurat.Ajo u ul në pistën e stadiumit olimpik të Londrës dhe nisi të hiqte të mbathurat, por kur pa një kamera që nuk po i “shqitej” mori një peshqir për t’u mbuluar dhe vazhdoi pa e vrarë mendjen. http://youtu.be/k-KQ3Dvxhrw